Porsche 993 Carrera 2

prijs
1994
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1994
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
February 28, 1994
Kleur
Polar Zilver
Interieur
Zwart
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Ja

Het verhaal achter deze collectible...

– Cornering the Porsche 993; it’s like peanut butter to the roof of your mouth. –

De Porsche 993 911. Een Porsche die voor velen erg significant is en dingen afsloot, maar ook nieuwe deuren opende in Stuttgart. Het was de allerlaatste 911 die louter gebruik maakte van lucht om af te koelen. Tevens was het de laatste 911 die Ferdinand Porsche zelf meemaakte. Vier dagen nadat de laatste 993 in Stuttgart werd geboren, blies Ferdinand zijn laatste (luchtgekoelde) adem uit. R.I.P. held!

In vergelijking met zijn voorganger (en nee, dit kwam niet uit het introductie foldertje, dit keer was het echt zo!) was de 993 revolutionair. Een heerlijke 6-bak, verbeterd onderstel en 15% vermogenswinst op de 964 maakt het een perfecte Autobahn-hero. Überhaupt is Porsche verschrikkelijk goed in de kern van waar we over praten; het rijden. De nadruk leggen op de -voor een liefhebber- essentiële dingen. Rijden, ervaring en emotie. En die zitten bij een 993 C2 met handbak helemaal snor, kunnen we je verklappen.

En die van ons? Ja, zoals je hem wilt hebben! Slechts 34,000 duizend kilometer glimlachen uitgedeeld; Haar Arktisilber staat er nog enorm strak op na al die jaren, haar interieur is tadeloos en ze heeft is een van de best rijdende 993’s die we ooit hebben gehad. Voordat ze bij ons in het clubhuis kwam slapen is ze volledig nagelopen door Cees Otten, Porsche specialist. Ondernemers, opgelet, je kunt deze prachtig daily’en als BTW-auto en zo het fiscale jaar juist afsluiten. Dus ja, ook aan de rationele kant hebben we gedacht. Scheelt thuis een paar nachtjes bank slapen. Zien we je snel?

– Youth is much better when you’re old enough to enjoy it. – Porsche

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.