Porsche 993 Carrera S Techart C2

prijs
1998
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1998
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
February 27, 1998
Kleur
Polarsilber Metallic
Interieur
Zwart
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
nee

Het verhaal achter deze collectible...

Compromise is for politicians – Porsche

Mogen we jullie meenemen in de Porsche-tunings wereld uit de jaren ’90? Net naast de geboorteplaats van Porsche in Stuttgart was er grote rivaliteit gaande. Gemballa en Techart wilde beiden compleet nieuwe dingen creëren met Porsche-tuning. Snellere auto’s, unieker voorkomen, en de Duitse ‘klappenauspuf’! Techart begon met het ombouwen van Porsches eind jaren 80, en kreeg met de 964 echt globaal erkenning. Ze waren van origine interieurbouwers, maar kregen al snel ook andere zaken in de vingers.

Zo ook deze Duits geleverde Porsche 993 Carrera S Techart C2 te Dortmund. Techart heeft de auto van voor tot achter onder handen genomen. Nu met de juiste klappenauspuf, opgeboorde motor tot 3.8 en snellere nokkenassen.  Een sportkoppeling en het volledige onderstel van de 993 Turbo. De auto heeft ruim 30PK extra vergeleken met de normale 993S en dat verklapt de auto al door de bredere bumpers met gave roosters.

Het zal je niet verbazen dat er na aankoop nog eens eenderde van de nieuwprijs geïnvesteerd is bij Techart. Ben jij op zoek naar een 993 maar wil je nét even wat sportievers, rauwers en gavers? Deze auto heeft pas 120 op de klok, perfecte staat technisch en optisch, en is hungry for more. Zien we je snel?

One ride and you’ll understand why most rocketscientists are German. – Porsche

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.