Porsche 911T - Targa

prijs
1969
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1969
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
March 6, 1969
Kleur
Blut Orange
Interieur
Zwart
Transmissie
Handmatig
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

The 365-day vacation. The Porsche 911T Targa

De Amerikanen en hun eindeloze wetgeving omtrent auto’s. Vooral voor die rare, snelle dingen vanuit Europa; want die vond de gemiddeld F-150 rijdende nationalist maar een bedreiging voor al het goeds daar! Ze zorgde er uiteindelijk ook voor, dat één van de grootste Europese stuur iconen nóg beter werd. De 911 kreeg een rollbar, om als cabrio verkocht te mogen worden in de States. Zo werd, vinden wij, de mooiste 911-lijn geboren. Qua rij-eigenschappen zit je ook op de eerste rij, het cabriogevoel met de stijfheid van een coupé.

Onze Targa is een auto, die verder helemaal niks met de USA van doen wil hebben. De onze heeft klompen aan, drift giechelend rondjes om molens en vind niets mooier dan de 110 Friese paarden laten botvieren over een dijk. In 1968 besteld door Dhr Oldeboer, en sedertdien ons kikkerland niet meer verlaten. De auto is in 2017 geheel strak in de lak gezet, en motorisch aangepakt, met zoveel mogelijk behoud van originaliteit. De Blutorange/Tangerine lak is heel geliefd onder Porsche fans, een van de ‘Skittles-colors’ uit de sixties die zich al jaren bewezen heeft als lucratieve investering.

You don’t own a Porsche, you merely look after it for the next generation.

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.