Land Rover Defender 90 Tophat

prijs
1987
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1987
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
Kleur
California Azzurro Metallizzato
Interieur
Zwart
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

A Tophat speaks louder than words.

De Land Rover Defender. Een auto die synoniem stond voor snorkels, bull bars, lieren, loopgraven en de savanne in Afrika. Tegenwoordig heeft de gemiddelde Nederlandse Defender het wat makkelijker. De steilste helling is de brug van de Prinsengracht en offroad door het zandpaadje naar paardrijles is ook wel heel wat, Boudewijn! Maar ach, de Defender is en blijft, praktische overwegingen daargelaten, een icoon!

En nou kan je tegenwoordig aardig kruisjes zetten bij bijvoorbeeld Designo van de G, maar niets kan tippen aan de Top(hat). Stuk voor stuk zijn dit unieke auto’s en je hoeft niet bang te zijn dat je de buurman in dezelfde tegenkomt. Het zijn namelijk allemaal one offs.

Zo ook deze, maar dat had je waarschijnlijk al gezien. De vorige eigenaar heeft deze laten bouwen en heerlijk ontworpen. Bij de bouw van een Tophat komt werkelijk alles aan bod: elke bout, scharnier en rubber wordt vervangen door hoogwaardig materiaal. Het plaatwerk wordt gedemonteerd, geïnspecteerd en opnieuw gespoten in een kleur naar wens. De kleur naar wens? Dan kies je natuurlijk voor deze kleur! Ze heeft namelijk een kleur van Ferrari. California Azzurro Metallizzato. Het interieur is uiteraard ook flink onderhanden genomen, nieuwe stoelen met diamond stitching, dashboard van leer, alcantara zonnekleppen, we kunnen nog wel even doorgaan. De laadbak is omgetoverd tot Teak en dat is een perfecte combinatie met de kleur. Ook is die laadbak iets verhoogd. Waarom? Omdat er een uitschuifbare lade onder zit. Voor bijvoorbeeld een uuuhh.. Drankkabinet! Rijplezier met een druppel verfijning. Zien we je snel?

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.