Mercedes-Benz G500

prijs
2002
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
2002
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
December 1, 2002
Kleur
Brillantsilber Metallic
Interieur
Zwart
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

– Don’t follow the G-wagon, you won’t make it – Mercedes-Benz G500

En daar is niets aan gelogen, want de Mercedes Geländewagen is buiten tegenwoordig een icoon in Amsterdam Zuid, ook niet te stoppen zodra de geasfalteerde wegen ophouden. Pas dan, begrijp je waarom Mercedes deze auto al ruim veertig jaar (bijna) onveranderd produceert.
De roots van de offroad kennis begint voor Mercedes al in 1907, waar ze de overheid in Afrika hielpen met een auto die de koloniën kon bereiken. Sinds dien is de vraag naar dit soort voertuigen altijd gebleven, waar Mercedes in 1979 uiteindelijk kwam met de G-klasse. De ontwikkeling van de G klasse was al in volle gang in 1972.

De afgelopen veertig jaar zijn er veel bijzondere variaties uitgebracht, waar zelfs de paus in Rome er een liet bouwen met een glazen koepel achterop. Die van ons is uit 2004, wat al een versie was met comfort en opties. Omdat ze nu ouder is dan 15 jaar, is het een Youngtimer! Onze G komt duidelijk uit een liefhebbers nest, gezien de sluitende, volledig gedocumenteerde onderhoudshistorie die enkel bij Mercedes is uitgevoerd.
De 5.0 liter V8 geeft dusdanig veel koppel, dat je menig auto doet verbazen bij het invoegen op de snelweg. Voor de ondernemer is dit een buitenkans. Een Youngtimer, én nog maar 79 duizend kilometer. Opzoek naar een goede bonus voor jezelf? Dit is hem!

The car that didn’t make it through the crashtest, but made it through the wall – Mercedes G-class


Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.