Maserati GranCabrio 4.7

prijs
2012
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
2012
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
December 14, 2012
Kleur
Bianco Fuji
Interieur
Zwart Leder
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

In 2007 was Maserati vastberaden om met een krachtige GT voor de dag te komen. Ze wilden die Italiaanse flair vanuit Modena de wereld in slingeren!

Ontworpen door Pininfarina, kregen ze de volgende uitdagende taak: ‘’Creëer een dynamische, vloeiende auto. Zelfs zonder de iconische Drietand moet deze onmiskenbaar Maserati zijn’’ 

Andrea Pininfarina zei: "Maserati heeft een prestigieuze naam, maar al 30 jaar geen duidelijk design erfgoed. De uitdaging was om opnieuw te definiëren wat het betekent om een Maserati te zijn.’’ Dit was een geweldige kans, maar ook als een blind date - je weet nooit wat je krijgt!

In 2011 was het tijd voor een cabriolet variant. In het modeljaar 2012 kreeg de GranTurismo-familie tal van updates, waaronder een nieuwe voorkant, een herontworpen interieur, een verbeterde zestrapsautomaat en nieuwe sportieve details. 

Wat ons werkelijk betovert, is de Ferrari F136 Y-motor. Het is een Italiaanse serenade! In eerste instantie een 4,2-liter V8, geboren uit een Ferrari-Maserati flirt. Later geüpgraded naar een 4.7-liter V8 met 454 brullende paardenkrachten die 520 Nm naar de lederen stoelen duwden. Dat is Italiaanse flair en hartstocht op zijn best. Een koude start en het geluid creëert een gevoel dat je beetpakt en nooit meer loslaat. 

Deze motor is verfijnd, met zijn geluid dat je keer op keer laat realiseren dat Italianen vanuit een passie voor auto's werken. Zowel bij lage als hoge toeren jaagt dit blok je kriebels in de buik. Elke grom, elke brul, elke trilling door je lichaam. Pakfijn!

Ons exemplaar is in Italië geboren en direct naar Amerika verhuisd. Na enkele Amerikaanse mijlen waar ze in handen is geweest van slechts een gelukkige eigenaar. Met nog net geen  10 duizend mijl op de klok is dit een echt collectors item. Inclusief een moderne interieur update, is het tijd voor een nieuwe eigenaar. Eentje die net zo gepassioneerd is als zijn vorige bezitter. Eentje die kan genieten van dit Italiaanse kunstwerk op wielen, en pavarotti in de oren. Die net zo goed te laat kan komen op een familiediner terwijl de Risotto Alla Milanese afkoelt, allemaal door dat ene verleidelijke bergweggetje!

‘Bellezza con prestazioni, potenza con eleganza’ 

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.