Porsche 911 964 Carrera 2

prijs
1992
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1992
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
March 20, 1992
Kleur
Zilver
Interieur
Zwart
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

– A 964 is about as fast as you can go, without having to eat airline food. –

Een klassieker die voor velen dé 911 ‘typeert’. De 964 werd in Stuttgart geboren vanaf 1989 tot aan 1995. Ten opzichte van haar voorganger, was de 964 85% anders, met veel modificaties en verbeteringen. Maar wederom die ruwe 3.6 liter luchtgekoelde boxer achter je rug, genaamd de M64. Atmosferische kracht die je als autoliefhebber, niet zonder glimlach of giechel kan starten.

De 964 was zo veel sneller dan haar voorganger, dat in 1989 enkel de Carrera 4 (4×4) leverbaar was. Toen alle techniek was opgewassen tegen de nieuwe krachtbron, werd de Carrera 2 geboren. Een stuk lichter én achterwiel aangedreven. Klinkt als een ‘perfect recipe’ voor autoliefhebbers, niet?

Deze Porsche 964 werd in 1992 geboren in Lübeck, een uurtje buiten het rijke Hamburg. Daarna is ze naar Nederland gekomen, en heeft bij iedere checkup netjes haar stempeltjes gehad. Er zit veel historie bij, en op een disc staat nog heel het revisieproces van de motor met 160 op de klok. Ze is eerst door Klaas Willems bij PSTG van onder tot boven bekeken alvorens ze haar entree maakte in onze club.
Alle rationele overwegingen zijn gedekt, dus wie durft het aan wellicht verliefd te worden bij ons in het Clubhuis?

– One drive in a 964 and you understand why most rocket-scientists are German –

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.