Land Rover Defender 90 Urban

prijs
1988
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1988
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
January 1, 1988
Kleur
Velocity Blue
Interieur
Zwart Leder
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

"Life is much better without restrictions" - Land Rover.

De Land Rover Defender, ooit het symbool van snorkels, bull bars, lieren, loopgraven en de Afrikaanse savanne. Tegenwoordig heeft de gemiddelde Nederlandse Defender het wat makkelijker. De steilste helling is nu de brug van de Prinsengracht en offroad gaan betekent een zandpaadje nemen naar paardrijles. Maar, ondanks praktische overwegingen, blijft de Defender een icoon dat zich moeiteloos aanpast aan elk milieu.

Urban staat al een tijdje bekend om het aanpakken van zowel de optische als technische aspecten van bekende merken als Rolls Royce, Lamborghini, Audi en met name Land Rover. Geliefd bij zowel de gemiddelde Premier League linksbuiten als de aristocraat op het platteland. Hoe divers wil je het hebben?

Het Spartaanse uiterlijk is niet voor niets. Voeg daar een indrukwekkende lijst van uitrusting en functies aan toe, en het feest is compleet! Een geavanceerde digitale schakelmodule, drukknop start, FOX-prestatieschokdempers en nog een waslijst upgrades waar u beter zelf achter kunt komen. Gegarandeerd maakt dit iedere rit sensationeel.

De opvallende blauwe lak met zwarte accenten geeft deze Land Rover de uitstraling van een wolf in (opvallende) schaapskleren. De 18-inch Coastline Defender lichtmetalen velgen met off-road banden maken het plaatje helemaal af. Van 0 naar 100 in 4.2 seconden, als je hem niet op de achterwielen trekt. Noodzakelijk? Niet echt. Leuk? Absoluut geweldig!

Precies zo dacht de voormalig Formule 1 Wereldkampioen Jenson Button er ook over, die dit exemplaar 3 jaar in zijn bezit heeft gehad en in 2022 nog extra TLC heeft gegeven voordat ze bij ons terecht is gekomen.

Dus, ben je op zoek naar de coolste restomod van 2024? Iets anders dan de SVR of G63? Deze Defender breekt zonder twijfel je week! Onthoud: "It’s not what you buy, it’s what you build."

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.