Ford Mustang Cabriolet

prijs
1966
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1966
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
February 1, 1966
Kleur
Signal Flare Red
Interieur
Rood leder
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

All you need is an open road, low gears, high revs and a V8 Mustang Cabrio. - Ken Miles

En daar kunnen wij niets tegen inbrengen. Want die glimlach wanneer je de 4.7 liter V8 start, kan je simpelweg niet verbergen! De Mustang werd in 1964 geintroduceerd, samen met de Chevrolet Chevelle en de Plymouth Barracuda. Alle drie de auto's werden snel gelabeld als 'pony car'. Een naam waar de mustang gelijk een streep door zet; dit renpaard is alles behalve een pony.. De Amerikaanse flair, het bulderende V8 geluid en het heerlijk zacht geveerde onderstel zijn moeilijk te vergelijken met iets anders. Wanneer het lekker weer is, betrappen wij ons zelf al snel op 'onnodige ommetjes; zeker niet de snelste route naar huis!

'Onze 'Stang' is Signal Flare Red en heeft het rode luxe interieur. Dit 'luxe' interieur is te herkennen aan de mustang paarden die zijn gestempeld in het leer op de stoelen. Met de witte elektrische kap en whitewalls is deze Ford precies goed in balans. Ze is geboren in 1966, in Metuchen, New Jersey. Één van de drie fabrieken waar Ford haar renpaarden produceerde. Hier werd haar huidige motor, de 289 cubic inches grote V8 blok met 'a double barrel carburateur' gemonteerd. Klinkt wel als een Amerikaanse Cool Classic, vind je ook niet?

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.