Alfa Romeo Giulia 1300 Super

prijs
1975
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1975
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
June 1, 1975
Kleur
Wit
Interieur
Zwart
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

– Eleganza in movimento –

In de jaren dat Lancia, Fiat en Alfa Romeo elkaar nog de tent uitvochten, was Alfa Romeo de kartrekker op het gebied van kleine sportieve auto’s. De lichtvoetigheid van de Alfa Romeo Giulia komt het best tot haar recht wanneer je de ‘truttenschudder’ snel door krappe bochten stuurt. Het nadeel was dat -niet al te lange- bestuurders werden gedwongen tot een wat vreemde, wijdbeense zithouding. De pedalen hingen iets te ver weg in de beenruimte en het originele stuur had de afmetingen van een scheepsrad. Vroeger kregen de Italianen dit nog verkocht onder de noemer ‘karakter’. Gelukkig is dit, nu bijna 50 jaar later, allemaal aangepakt en ‘afgemaakt’ door een échte Alfist. Geen auto voor de purist, maar een échte rijdersauto om je jonge jaren nóg beter te kunnen herleven!

De Alfa Giulia werd van origine dus geboren om de ‘sportieve’ vaders van het gezin te verleiden. Iedere keer als het brulpijpje de kans krijgt wat na te verbranden, voel je je borsthaar groeien! Dit kon volgens de vorige eigenaar nóg beter en is ze voorzien van een ernstig potent 2000 blok. Eindresultaat? Ongeveer 150 Italiaanse ras-paarden, die al duidelijk voorzien zijn van de nodige espresso’s. Hij zal wel een flinke bos haar hebben onderhand..

Deze Giulia is dus omgebouwd naar een volledige rally spec. Wij zullen met je mee-knikken als ze mee wilt komen met kijken. Beloofd.

Zien we je snel?

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.