Porsche 911 Carrera 3.2 Targa

prijs
1985
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1985
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
January 7, 1985
Kleur
Midnight Blue Metallic
Interieur
Red Leather
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Deze auto wordt geveild. Bied nu mee op classiccarauctions.com!

De Cool Classic Club deelt graag alle ins en outs van een getemde, vurige Duitse Dobermann: de Porsche 911 Targa 3.2

Laten we eens inzoomen op het befaamde Targa-dak, geïnspireerd door de glorieuze Targa Florio-races, een van de belangrijkste evenementen in de autosport geschiedenis. Een waanzinnige race op en neer door de bergen van Sicilië, waarbij de vraag niet was wie zou winnen, maar wie gaat overleven.Van 1955 tot 1973 domineerde Porsche samen met Ferrari de autosport, en het was een nek-aan-nekrace van overwinningen tussen deze twee giganten. In die jaren, toen Porsche zijn Targa-model onthulde, eindigden de Porsche-auto's als eerste in 11 van de 19 races.

De 911 wordt aangedreven door een 3.2-liter zescilinder boxermotor die meer kracht levert dan een losgeslagen hengst met een klein meisje op zijn rug. Bovendien zorgt de perfecte balans van deze auto ervoor dat elke bocht aanvoelt als een elegante dans op vier wielen. Daarnaast net zo speels als een pup in een hondenpark, win-win! Dit specifieke exemplaar werd oorspronkelijk geleverd in het zonnige Italië en is door een Duitse verzamelaar fijn vertroeteld. De verzamelaar heeft de afgelopen dertien jaar zijn hart en ziel in deze auto gestoken, met vooral de laatste vier jaar waarin ze voornamelijk werd bewonderd om haar uiterlijke pracht. Dit is volkomen begrijpelijk gezien de prachtige kleurencombinatie.

Dus, gooi het dak open en rij met stijl in deze klassieke Duitse schoonheid. Het is een ervaring die gegarandeerd een glimlach op je gezicht tovert. Wil je een klassieke Porsche om voor de lunch op en neer naar Stüttgart te gaan? Neem direct contact met ons op om alle details van de Porsche 911 te ontdekken.

Monday’s are awesome, it is your job that sucks. – Hank Moody

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.