Lamborghini 3352 R

prijs
1962
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1962
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
July 1, 1962
Kleur
Arancio Scuro & Azzuro
Interieur
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
nee

Het verhaal achter deze collectible...

When perfection is achieved, you can now double it! – Lamborghini –

Voordat Ferruccio Lamborghini zich aan sportwagens waagde, richtte hij in 1948 Lamborghini Trattori op, dat zich richtte op de productie van landbouwmachines. De ervaring die hij opdeed met het bouwen van tractoren speelde een belangrijke rol in de ontwikkeling van Lamborghini’s expertise op het gebied van autotechniek.

De 3352 R Trekker werd slechts 3 jaar geproduceerd vanaf 1959. De naam is vernoemd naar de driecilinder met 35 PK en achterwielaandrijving. Dit exemplaar bezit nog steeds haar originele kleuren Arancio Scuro & Azuur die ervoor zorgen dat dit al helemaal in de smaak valt bij iedere verzamelaar.

En de onze? Met Duitse registratiedocumenten op naam van niemand minder dan Fabio Lamborghini! Daarnaast is dit kleintje volledig gerestaureerd en zowel optische als technsiche in een unieke conditie. Wie opzoek is naar een handig werkpaard maar een duidelijke voorliefde heeft voor klassiek, of opzoek is naar een decoratie stuk in zijn collectie: wij hebben hem!

“When you stop working, you start to die!” – Ferruccio Lamborghini –

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.