Jaguar MKII

prijs
1969
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1969
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
March 1, 1969
Kleur
British Racing Green
Interieur
Beige
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

In de late jaren vijftig, een tijdperk van snelle technologische vooruitgang en culturele veranderingen, introduceerde Jaguar een auto die al snel een icoon zou worden: de MKII. Ontworpen door Sir William Lyons, maakte de MKII zijn debuut in 1959. Tegen het einde van de productiereeks in 1967 werd een speciale versie gelanceerd: de Jaguar 240 & 340 MKII.

De naam zegt het al: de 340 MKII herbergt een robuuste 3.4-liter zescilinder motor. Deze motor biedt een rijervaring die zowel dynamisch als verfijnd is. Het interieur van de MKII, voorzien van luxe lederen bekleding en met de hand vervaardigde houtfineerafwerkingen, maakt elke rit tot een genot.

Dit exemplaar is een stukje Nederlands erfgoed en heeft de grandeur van twee generaties koninginnen en een koning meegemaakt. Hoewel het de klasse heeft om achterin te zitten en naar de omstanders te wuiven, biedt deze auto echt veel meer! Het is een sportieve verschijning met een sterk karakter.

Wat dit specifieke exemplaar extra bijzonder maakt, is dat het een origineel Nederlands voertuig is, handgeschakeld, linksgestuurd en uitgerust met Overdrive – een dikke plus! Uitgevoerd in het iconische British Racing Green, straalt deze klassieker pure Britse klasse uit.Wij helpen u graag met alle vragen rondom deze Britse Cool Classic!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.