Fiat 124 Spider

prijs
1974
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1974
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
July 1, 1974
Kleur
Rood
Interieur
Beige
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

De Cool Classic Club heeft een verfijnde Fiat 124 Spider 1800 uit 1974 mogen verwelkomen in het Clubhuys. Deze klassieke cabriolet, ontworpen door kunstenaar Tom Tjaarda van Pininfarina, belichaamt een perfecte mix van Italiaanse stijl. De ronde koplampen en de stijlvolle grille maken het plaatje compleet.

De Italiaanse rijbeleving is te danken aan de levendige 1.8-liter viercilindermotor. Deze auto smeekt om strakker en met een versnelling terug door de bochten gestuurd te worden. Maar let op dat de picknickmand achterin niet omvalt en de bekleding niet onder de Spaanse worstjes en Franse kazen komt te zitten.

Ons exemplaar is in zeer nette toestand. In 2020 is deze volledig gerestaureerd door ‘de’ Fiat specialist van Nederland! Met de grootste zorg en aandacht is gewerkt om deze Italiaanse schoonheid weer in volle glorie te laten stralen. De restauratie is uitgebreid gedocumenteerd en delen wij graag.

Klaar om met wapperende haren over kronkelende wegen te sturen? Kom direct in contact!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.