Ferrari Testarossa

prijs
1989
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1989
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
Kleur
Giallo Fer 102
Interieur
Zwart
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Geef jouw collectie een ongeëvenaarde flair met de Ferrari Testarossa – een waar symbool van perfectie in de autowereld! Sinds zijn baanbrekende intrede in de jaren ’80 heeft dit legendarische Italiaanse raspaard altijd de aandacht weten te grijpen. Deze exclusieve versie voegt een onmiskenbaar statement toe aan jouw verzameling, waardoor het een onvergetelijke indruk achterlaat.

De Testarossa werd ontworpen door Pininfarina, het beroemde Italiaanse auto-ontwerpbureau, en vernoemd naar de Ferrari 250 Testa Rossa. Het werd al snel een van de populairste sportauto’s uit die tijd, met zijn strakke lijnen, karakteristieke egg-slicers, kenmerkende side-strake design en krachtige middenmotor met platte V12.

Maar de Testarossa was niet zomaar een auto – het was een cultureel icoon. Hij was prominent aanwezig in het populaire tv-programma Miami Vice, waar hij een symbool werd van luxe, kracht en stijl. En met zijn prestaties, waaronder een topsnelheid van 180 mijl per uur en een 0-60 tijd van slechts 5,2 seconden, is het geen wonder dat de Testarossa zo’n begeerde auto was onder de rijken en beroemden.

En de onze? Net iets specialer dan de rest. Dit exemplaar ontwaakte in de Zwitserse alpenweide. Heeft slechts 28.600 kilometer afgelegd. Uitgevoerd in de kleur Giallo Fer 102. Netjes alle stempels opgehaald en grotendeels in het bezit van zijn originele lak. Begint je hart sneller te kloppen, wacht dan niet langer – Trakteer jezelf op de rit van je leven met de Ferrari Testarossa. Je investeert niet alleen in een waardevol stukje autogeschiedenis, maar je bezit ook een cultureel icoon dat overal waar je komt hoofden doet omdraaien.

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.