Ferrari California

prijs
2010
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
2010
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
March 9, 2010
Kleur
Argento Nürnburgring
Interieur
Cioccolato
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Deze auto wordt geveild. Bied nu mee op classiccarauctions.com!

Stap binnen in de meest verleidelijke rit van je leven: de Ferrari California! Deze schoonheid, rechtstreeks uit het hart van Italië, staat klaar om je te veroveren met zijn brutale charme.

Laat je emotioneel meenemen door de geboorte van een icoon op de Mondial de l’Automobile in Parijs, waar de California voor het eerst het podium betrad. Als nieuwkomer in het Ferrari-gamma, neemt deze volbloed zijn plaats in onder de 458 Italia, en onderscheidt hij zich als het ultieme instapmodel voor degenen die de sensatie van een Ferrari willen ervaren.

En wat dacht je van het metalen vouwdak? Met een druk op de knop onthult de California zijn ware aard, transformeert hij van een elegante coupé naar een verleidelijke cabriolet en geeft hij je de vrijheid om te genieten van de wind in je haren en het snerpende geweld van een Italiaanse achtcilinder op je trommelvlies.

Verleg je grenzen met de eerste Ferrari die ooit een voorin geplaatste V8-motor heeft gekregen. Met elke acceleratie voel je de brute kracht onder de motorkap, waardoor je hart sneller hoort te kloppen en je een grijns van oor tot oor krijgt. En dankzij het lichtgewicht aluminium koetswerk en carrosserie geniet je van comfort op de lange stukken en dynamisch rijplezier op alle overige stukken.

Maar laten we een geheimpje delen: fluisterend wordt beweerd dat de California eigenlijk als een Maserati geboren had kunnen worden. Maar wees gerust, dit juweeltje van Ferrari was simpelweg te prikkelend en kostbaar voor de bescheiden Maserati Wereld.

En laten we de uitlaten niet vergeten – de vier uitlaten, als een symfonie van Vivaldi, twee aan de linkerkant en twee aan de rechterkant, opgestapeld als bewijs van pure performance. Dit is jouw uitnodiging om te burlen als een edelhert tussen de hindes en de afgunst van anderen op te wekken.

Die van ons? Natuurlijk zoals je gewend bent. Ontwaakte in 2010 met het Argento Nürburgring van buiten en Cioccolato van binnen. Net over de 65.000 km op de klok en netjes alle stempeltjes opgehaald bij haar verzorgers. Dus waar wacht je nog op? Omarm de Ferrari California en maak een statement dat zelfs de meest serieuze zakenmensen doet blozen. Want met deze serieuze sportauto ben je niet alleen een bestuurder, maar een avonturier die de wegen met stijl verkent.

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.