Ferrari 348 TS

prijs
1989
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1989
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
July 1, 1989
Kleur
Rosso Corsa
Interieur
Zwart
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Deze auto wordt geveild. Bied nu mee op classiccarauctions.com!

“Only those who dare, truly live”- Ferrari

“Stap in de wereld van tijdloze retro klassiekers met de enige echte Ferrari 348 TS”. Deze kleine broer van de legendarische Testarossa is de belichaming van een moderne klassieker die zowel je hart als je portemonnee zal veroveren.

Met haar opvallende lijnenspel, geïnspireerd door de iconische Testarossa, is de 348 een lust voor het oog. Maar laten we niet alleen naar de buitenkant kijken, want onder de motorkap vind je een brullende 3,4-liter V8-motor die maar liefst 300 pk levert. Dit beest op wielen brengt je moeiteloos naar een topsnelheid van 275 km/u.

Maar de 348 is niet alleen krachtig, hij is ook slim. Met zijn dwarsgeplaatste versnellingsbak geeft hij je het gevoel dat je de straten verovert als een echte Italiaanse coureur. En als kers op de taart is dit ook de targa-versie, waarmee je met de wind in je haren kunt genieten van de zon.

Met slechts een beperkt aantal exemplaren, is de 348 een exclusieve keuze. Je zult je onderscheiden van de massa en de blikken van bewondering op je af voelen komen. En het beste van alles? Deze moderne klassieker wordt elk jaar waardevoller, waardoor je investering alleen maar groeit. Daarnaast heeft ze net een kersverse servicebeurt gekregen van haar verzorger. Zodat de nieuwe eigenaar van haar 100% technische staat zorgeloos kan gaan genieten.

Dus waar wacht je nog op? Grijp je kans om een stukje Ferrari-geschiedenis in handen te krijgen. Verwen jezelf met de unieke combinatie van stijl, prestaties en tijdloze klasse. De Ferrari 348 TS staat op je te wachten, klaar om je te laten zien wat echt rijplezier betekent. Maar wees gewaarschuwd: het is verslavend. Eén rit en je zult voor altijd verkocht zijn aan de brutale charme van de 348. “Ga ervoor, durf anders te zijn!”

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.