Porsche 968

prijs
1993
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1993
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
September 1, 1993
Kleur
Schwarz-perlcolor
Interieur
Zwart Leder
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Ja

Het verhaal achter deze collectible...

In perfecte staat verkerende Porsche 968 met maar 73 duizend kilometer. De auto is voorzien van een volledige historie en heeft een speciale zwarte kleur ( Schwartz-Perlcolor). Buiten de staat van de Porsche heeft hij ook alle gewilde opties; 6-bak handgeschakeld en uitneembaar dakpaneel.

De Porsche 968 is een echte sportauto, die steeds meer aandacht krijgt van de liefhebber. De auto is geproduceerd van 1992 tot aan 1995 en was daarmee de opvolger van de Porsche 944. De 968 was de laatste ‘sport-coupe’ van Porsche, waar de Porsche 924 20 jaar eerder mee begon. De motor is een doorontwikkelde versie van de Porsche 944, met vier cilinders in lijn, 3 liter, 16 kleppen en 240 pk. Dit was overigens een van de eerste motoren van Porsche met het VarioCam systeem (variabele kleppen timing). De handgeschakelde 6-versnellingsbak sluit hier perfect op aan en zorgt voor een sportief rijplezier.

Dit exemplaar is geproduceerd in 1993. In dat jaar werden er totaal 3783 exemplaren geproduceerd. Het totale aantal 968’s ooit geproduceerd komt op 12776 stuks, waarvan 4665 exemplaren zijn geexporteerd naar America en Canada. De auto heeft de staat, rij-eigenschappen en productie aantallen met zich mee om een echt collectors item te worden!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.