Fiat 18 'La Piccola'

prijs
1958
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1958
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
June 2, 1958
Kleur
Oranje
Interieur
Oranje
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

– Klaar voor de grote klussen op een kleine boerderij, of de kleine klussen op een grote boerderij; De Fiat 18 La Piccola –

Net zoals Porsche, Lamborghini en zelfs Ferrari, produceert Fiat ook tractoren. Net als de Fiat 500, is de Fiat 18 een kleine maar zeer gewild voertuig. Wij hebben er een uit 1958, die beschikt over de hefinrichting achter, aftakas en een aluminium oliepan. Buiten de unieke opties beschikt onze ‘La Piccola’ over de originele documenten en het originele Italiaanse registratiecertificaat.

Daarnaast is ‘het kleintje’ volledig gerestaureerd, echter is de urenteller van het motorblok nog origineel en geeft slechts 2.756 draaiuren aan. In totaal heeft de tractor slechts twee eigenaren gekend en werkt zoals een werkpaard moet doen. Wie opzoek is naar een handig werkpaard maar een duidelijke voorliefde heeft voor klassiek, of opzoek is naar een decoratie stuk in zijn collectie: wij hebben hem!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.