Mini 1300 Innocenti

prijs
1972
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1972
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
April 18, 1975
Kleur
British White
Interieur
Zwart
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

‘Eats road, Drinks tea’ – Mini

Een Mini die In Italië is geboren in het jaar 1975. Na een zeer sprankelende jeugd, heeft deze Mini de laatste jaren (te) degelijk geleefd. Het gevolg daarvan is ons allen wel bekend, de midlife crisis. Deze Mini is er midden in gevallen en heeft zich daardoor flink onder handen laten nemen. Hierdoor heeft deze Mini een transformatie gemaakt van oud vertrouwde labrador naar een springlevende Dalmatiër. De kracht zit hem in zijn stevige betrouwbare basis, onder andere te danken aan het droge Italiaanse klimaat en goede verzorging. Maar soms heb je net weer even een frisse wind nodig.

In november 2021 is zowel het chassis als de motor professioneel en volledig gereviseerd. De Mini is onderhuids aangepakt door Mini Speed. Motorisch heeft het zich hoofdzakelijk gericht op het carbarateur systeem (SU) en elektronische ontsteking. Samen met een gereviseerde bak sluit dit erg goed op elkaar aan. In totaliteit 105pk en zijn lichtvoetigheid, maakt dit een echte rijdersauto.

Het exterieur is voorzien van een professionele aangebrachte nieuwe laklaag. klassieke kleuren geven de Mini toch zijn originele roots. Als we naar binnen stappen treffen we een zeer net interieur aan. Beginnend bij de stoelen die nieuw zijn gestoffeerd en bekleed met leer. Kijkend naar het verzorgde instrumentenpaneel nodigt alsmaar meer uit om te gaan rijden.

Een belangrijke plus is het originele schuifdak bijkomend voordeel, los van een bruine kruin, maakt het de Mini een van de weinigen binnen zijn soort. Eerlijk is eerlijk de klassieke carroserie kleur matcht wel erg lekker met het zwarte dak.

Wij zijn benieuwd naar uw kijk op deze levendige jonge hond.

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.