Ferrari Testarossa

prijs
1987
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1987
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
August 6, 1987
Kleur
Rossa Corsa
Interieur
Zwart
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Betreed de wereld van tijdloze allure met de Ferrari Testarossa Monodado – een waar icoon in de autowereld! Sinds zijn revolutionaire onthulling in de jaren ’80 heeft dit legendarische Italiaanse meesterwerk altijd de schijnwerpers weten te vangen. Deze exclusieve Monodado-variant voegt een onmiskenbaar statement toe aan jouw collectie en zal een serieuze indruk achterlaten.

De Testarossa, met zijn meesterlijke ontwerp van Pininfarina, het gerenommeerde Italiaanse auto-ontwerpbureau, en zijn eerbetoon aan de Ferrari 250 Testa Rossa, blijft tot op de dag van vandaag een belichaming van klasse. Deze sportauto behoort tot de meest geliefde iconen van zijn tijd, met zijn gestroomlijnde silhouet, kenmerkende Monodado-wielen, iconische egg-slicer luchtinlaten en het onmiskenbare side-strake design. De krachtige middenmotor met platte V12 voegt een extra dimensie van prestaties en opwinding toe aan elke rit.

Meer dan een technisch meesterwerk vertegenwoordigt de Testarossa een cultureel fenomeen. Dankzij zijn prominente verschijning in het befaamde televisieprogramma Miami Vice is hij uitgegroeid tot een symbool van luxe, kracht en stijl. Met prestaties die voor zich spreken, waaronder een adembenemende topsnelheid van 300 km/u en een adrenalinestoot van 0 naar 100 km/u in slechts 5,2 seconden, is het geen wonder dat de Testarossa bovenaan de verlanglijst staat van de elite.

En dan hebben wij de onze – gehuld in het betoverende Rosso Corsa, de quintessential Italiaanse autokleur. Met zorgvuldig verzamelde keurmerken straalt deze Testarossa alles uit wat een iconische Ferrari zou moeten doen.. Voel je de opwinding al? Het gevoel dat je hart sneller doet kloppen? Aarzel niet langer – trakteer jezelf op de rit van je leven met de Ferrari Testarossa. Je investeert niet alleen in een waardevol stukje autogeschiedenis, maar je verwerft ook een cultureel icoon dat overal waar je gaat bewonderende blikken zal oogsten.

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.