Range Rover Classic V8

prijs
1991
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1991
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
October 1, 1991
Kleur
Bahama Gold
Interieur
Bruin Leder
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

“You can drive it as if it were your brother-in-law’s” - Range Rover

De Cool Classic Club heeft weer een Brits icoon in bezit. Daar waar de nieuwe modellen in trek zijn bij de luxepoezen van vandaag, is dit nog de stoere purist.

Dit hebben we te danken aan de hoekige lijnen en robuuste bouw, die kracht en zelfvertrouwen uitstralen. Of je nu door de stad cruiset met vier jengelende kinderen op de achterbank of een hakbijl en kettingzaag in de kofferbak hebt voor wat houthakker-avonturen op een druilerige zondag, deze krachtpatser trekt je erdoorheen.

De Range Rover Classic werd voor het eerst geïntroduceerd in 1970 en was daarmee een van de eerste luxe SUV's ter wereld. Tevens was dit de eerste SUV die was uitgerust met permanente vierwielaandrijving, om zichzelf zowel door de modder heen te banjeren een stap als de drempels binnen de bebouwde kom.

Onze Range Rover Classic is niet zomaar een willekeurige. Onderhuids bevindt zich een compleet gerestaureerde V8 3.9 EFI Restomod motor, geoptimaliseerd om meer vermogen te leveren. Tegelijkertijd beschikt deze over een andere uitlaat dan het origineel, een die je oren laat klapperen. Daarbovenop is deze volledig herbouwd, met recent gespoten chassis en carrosserie.

De ophanging is verbeterd, evenals de besturing, om een veel competenter rijgedrag te verkrijgen dan je zou verwachten van de standaard Range Classic. Om deze verhoogde prestaties aan te kunnen, zijn ook de remmen geoptimaliseerd met geperforeerde en gegroefde geventileerde schijven.

De standaard wielen zijn verbreed en in de originele kleur gespoten, wat perfect past bij de Bahama Gold kleur. Precies zoals origineel geleverd!

Stap in voor het avontuur en neem direct contact met ons op. "Maak je geen zorgen als je ons aantreft met wat avontuurlijke houtsnippers in onze baarden." Het hoort er allemaal bij!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.