Ons Clubhuys

De Club als hub

Ook zakelijk jouw plek

Zakelijke events
Ontdek de perfecte locatie voor jouw zakelijke evenementen en bedrijfsfeesten. Maak indruk op je gasten in deze inspirerende omgeving. Onze locatie is uitgerust met state-of-the-art audiovisuele apparatuur en flexibele indelingsopties, zodat je je evenement precies kunt vormgeven zoals je dat wilt.
Vergaderen & flexwerken
Onze goed uitgeruste vergader- en flexwerk ruimtes bieden de perfecte setting om te werken of te overleggen. Gelegen tussen snelweg A1 en de historische vesting, zijn we gemakkelijk bereikbaar voor jouw zakelijke behoeften.
Koffiebar & lunchroom
Kom langs, ontspan met een smaakvolle koffie of lunch in onze koffiebar en bewonder tegelijkertijd de prachtige auto's die onze ruimte omringen. Iedereen is welkom

Kunst

Bij Het Clubhuys zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe kunstwerken om onze collectie te verrijken. We nodigen kunstenaars en kunstliefhebbers uit om deel te nemen aan onze passie voor kunst. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe toevoeging aan je eigen collectie of een kunstenaar bent die zijn werk wil exposeren.
Neem contact op via ons contactformulier

The Boat Club

Naast het bewonderen van klassieke auto's, kun je bij Het Clubhuys ook genieten van een unieke ervaring op het water. Huur een van onze elektrische boten en verken de prachtige vesting in alle rust en comfort.
Klik hier voor om naar The Boat Club te gaan

Rij met ons mee!

De mooiste rallies en toerritten

Oliebollenrit
December 29, 2023 17:00
Cool Classic Club, Energiestraat 3, Naarden

Om die winterstop even te doorbreken, hebben we een gloednieuwe toevoeging een Oliebollenrit! 🏁 
Op vrijdagavond 29 december bieden we ‘iedereen’ nog een heel leuk ritje. De specifieke plannen? Die onthullen we zodra je hebt aangemeld. Kom gezellig binnenwandelen vanaf 17.00 uur voor wat lekkers. De rit begint tussen 17:00 en 18.30 uur.

Interclassics Classic Car Show Maastricht
January 11, 2024 8:00
MECC Maastricht

Zoals vanouds start het klassiekerjaar in MECC Maastricht! Classic Car Show Maastricht vindt plaats van 11 t/m 14 januari 2024. De Cool Classic Club is met een stand aanwezig met een uitgelezen selectie van prachtige klassieke auto's! Tot daar!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.