Ons Clubhuys

De Club als hub

Ook zakelijk jouw plek

Zakelijke events
Ontdek de perfecte locatie voor jouw zakelijke evenementen en bedrijfsfeesten. Maak indruk op je gasten in deze inspirerende omgeving. Onze locatie is uitgerust met state-of-the-art audiovisuele apparatuur en flexibele indelingsopties, zodat je je evenement precies kunt vormgeven zoals je dat wilt.
Vergaderen & flexwerken
Onze goed uitgeruste vergader- en flexwerk ruimtes bieden de perfecte setting om te werken of te overleggen. Gelegen tussen snelweg A1 en de historische vesting, zijn we gemakkelijk bereikbaar voor jouw zakelijke behoeften.
Koffiebar & lunchroom
Kom langs, ontspan met een smaakvolle koffie of lunch in onze koffiebar en bewonder tegelijkertijd de prachtige auto's die onze ruimte omringen. Iedereen is welkom

Kunst

Bij Het Clubhuys zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe kunstwerken om onze collectie te verrijken. We nodigen kunstenaars en kunstliefhebbers uit om deel te nemen aan onze passie voor kunst. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe toevoeging aan je eigen collectie of een kunstenaar bent die zijn werk wil exposeren.
Neem contact op via ons contactformulier

The Boat Club

Naast het bewonderen van klassieke auto's, kun je bij Het Clubhuys ook genieten van een unieke ervaring op het water. Huur een van onze elektrische boten en verken de prachtige vesting in alle rust en comfort.
Klik hier voor om naar The Boat Club te gaan

Rij met ons mee!

De mooiste rallies en toerritten

Gooische Caférally Competitie 1/4
April 19, 2024 5:00
Cool Classic Club, Energiestraat 3 Naarden

Tevens bieden wij ook een kaartleescursus aan voor de mensen die daar behoefte aan hebben.
Deze Cursus kunt u vinden via deze
LINK

Stap 1: schrijf je vooraf even in via deze website, dan weten we dat je komt, en, heel nuttig, je krijgt vooraf het (beknopte) reglement toe gemaild. Zo kan je je alvast voorbereiden en inlezen. Betalen hoeft nog niet, dan gebeurt op de dag van de caférally.

Stap 2: Op de vrijdagmiddag van de caférally ben je zo tussen 17.00 en 17.30 uur bij een locatie die later bekend wordt gemaakt. Je meldt je even bij de starttafel voor wat korte formaliteiten, want het moet natuurlijk allemaal prettig soepel en smooth verlopen.

Je krijgt dan je ROUTEKAART en de controlekaart, je kunt dus al aan de slag met de route – en intekenen als dat nodig is. Natuurlijk regel je even je rallyhap zodat je scherp bent voor het ritje dat komen gaat.

Vanaf 18.00 uur is de vrije start, dus geen startnummers en startvolgorde. Soms met een aanlooproute, soms meteen vanaf de voordeur ‘aan de bak’.

Stap 3: Jullie rijden de kaartleesrit, de lengte is ongeveer 60-65 km, de rijtijd is ongeveer 2 uren. Je zorgt ervoor dat je omstreeks 20.30 uur weer binnen bent, en levert bij terugkomst de controlekaart in; je krijgt van de organisatie een uitlegkaart, zodat je zelf al kunt nakijken ‘hoe het had gemoeten’.

Zodra iedereen binnen is verwachten we binnen ongeveer een half uur de uitslag gereed te hebben….maar….haast is er toch niet? Iedereen heeft het gezellig en tijd is even geen issue.

Bekers worden uitgereikt en de afspraken voor de vólgende caférally vanuit CCC kunnen worden gemaakt.

– elke caférally een ander kaartleessysteem
– soms met een stukje aanlooproute
– als je vragen hebt of een toelichting wilt: wij zijn er om je vragen te beantwoorden, en desgewenst een stukje op weg te helpen
– enthousiasmeer vrienden om mee te doen
– de Caférallycompetitie ’t Gooi is vooral leuk, laagdrempelig en leerzaam

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.