Lada Niva 1600 serie 5000

prijs
1981
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1981
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
March 27, 1981
Kleur
Creme
Interieur
Zwart Leder
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

In de jaren '70 lag de vraag bij een terreinwagen die niet alleen de stadse hectiek kon overleven maar ook de wildernis kon doorstaan van... zeg maar... het zandpad naar je moestuintje. Enter de Lada Niva, het voertuig dat beter is in off-road dan sommige voetgangers in trottoirnavigatie. 

De Lada Niva wordt beschouwd als een van de langstlopende modellen zonder significante veranderingen in het ontwerp. De Lada Niva was een pionier door als een van de eerste terreinwagens een zelfdragende carrosserie te hebben, wat destijds een revolutionair ontwerp element was. 

Dankzij de in hoogte verstelbare ophanging kan de Lada Niva niet alleen over bergen en door dalen gaan, maar ook de strijd aan met de overwoekerde groenten in het achterste vak van de supermarkt

De Lada Niva 5000 serie is zo sterk als een Siberische beer. Trotseert temperaturen lager dan de gemiddelde diepvries. Het koelwatercircuit zal wat vermoeidheidstekenen vertonen onder -40 graden, maar hé, wij mensen zijn dan al lang veranderd in bevroren lachende wandelende waterijsjes. 

Die van ons? Duits geleverd. En de unieke 5000 serie! De sportieve 5000 serie met het unieke strepenontwerp, verbrede schijnwerpers, interieurbekleding en vinyldak. Rechtstreeks uit de brochure! Bovendien hebben we deze schoonheid net voorzien van een vers onderhoud, dus hij staat te popelen om talloze offroad paden te trotseren. Zien we je snel? 

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.