Chevrolet Corvette C3

prijs
1971
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1971
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
June 15, 1971
Kleur
Sunflower Yellow
Interieur
Zwart
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Deze auto wordt geveild. Bied nu mee op classiccarauctions.com!

Einde van de sixties in the USA; muzikale legendes kwamen op en Amerikaanse autobedrijven hadden ‘de horsepower race’. Iedereen kan zich deze auto wel voor de geest halen, of kan zich herinneren dat ze hem ooit in een blaadje hebben gezien. De Chevrolet C3.

Cars and stripes: prachtig Amerikaanse brute kracht en iconisch lijnenspel. Met het zien van de Corvette begint er bij velen wat te kietelen in hun buik. Het is immers dé American Dream hoe iedere jonge knul het voor zich zag in de sixties. Van frietjes dompelen in het McDonald’s vet, naar brullen in een Chevrolet Corvette! Deze generatie Corvette is zo geliefd geweest, dat hij maar liefst 14 jaar in productie is geweest, en twee facelifts heeft gehad.

Onze Stingray Cabriolet is geboren in 1971 te Verenigde Staten, waarna hij in 2015 naar Nederland is gekomen. Hier is de C3 netjes onderhouden, en is er vooral lekker van genoten. Het 5.7 V8 blok van de Stingray juicht je toe niet meer los te laten. In de USA is ervoor gekozen de Corvette in het Sunflower yellow te bestellen, zodat deze gave kleur ervoor zorgt dat je rode nek niet nog meer verbrand. Trek je stoute schoenen aan, en kom als ondeugd genieten van je jeugdliefde!

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.