Porsche 991 GTS Techart

prijs
2016
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
2016
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
April 5, 2016
Kleur
Carrera White Pearl
Interieur
Zwart/Rood Alcantara
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...


“It’s a little too small to get laid in, but you get laid the minute you get out!” - Porsche

Tech Art werd in 1987 opgericht door Thomas Behringer in Fellbach en verhuisde in 1989 naar Leonberg. In het midden van de jaren 1990 maakte het bedrijf naam met de aanpassing van diverse automodellen, variërend van de ontwikkeling van op maat gemaakte middenconsoles met speciale houders voor mobiele telefoons, waarbij ze op zijn minst de eerste aanbieder waren voor Mercedes-modellen, tot geavanceerde telecommunicatie oplossingen die gericht waren op mobiel werken.

In een artikel in de Frankfurter Rundschau wordt een door Tech Art aangepaste Porsche 911 genoemd, waarbij het vermogen is verhoogd tot indrukwekkende 462 pk bij slechts 6000/min, waarmee het wordt beschouwd als 's werelds snelste cabriolet. Deze vermelding illustreert de grenzeloosheid van het vakmanschap van Tech Art.

In 2002 berichtte de Wirtschaftswoche in een artikel over de tuning industrie over de bijzondere wens van een sjeik uit het Midden-Oosten, die naast de bestuurdersstoel een champagnehouder en een houder voor zijn revolver had gevraagd en gekregen van het Zwabische bedrijf.

Rond het jaar 2000 besloot Tech Art Design zich te specialiseren in het verfijnen van Porsche voertuigen en de productie en distributie van bijbehorende componenten, waaronder stuurwielen en velgen.

Ons exemplaar is oorspronkelijk geboren in Denemarken als een Porsche 991.1 GTS en heeft inmiddels een onderscheidend karakter gekregen. Visuele aanpassingen omvatten onder andere een carbon spoiler, onder splitter en op maat gemaakte velgen met centrale wielmoeren.

Het Techart sportuitlaatsysteem en diffuser zorgen in harmonie voor nodige geroffel bij het voorbijgaan. Het volledig alcantara interieur afgewerkt met rode accenten voegt een extra laag toe aan het gehele karakter van deze auto.

Dat unieke karakter van deze auto heeft ons diep geraakt, en we zijn er zeker van dat hetzelfde bij u zal gebeuren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, en we regelen graag een eerste kennismaking!

“Superiority in every aspect” - Techart Design

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.