Porsche 911 2.7S

prijs
1975
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1975
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
February 28, 1975
Kleur
Guards Red
Interieur
Zwart
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

-You can almost hear it chuckling to itself as you really begin to use it. –

Porsche Als men aan een klassieke Porsche denkt, zien ze vaak een F-model voor zich. Chromen bumpertjes, een schattig 2.0 boxergeroffel en een snoetje om verliefd op te worden. Nu de sixties Porsches zo duur zijn geworden, zou je wellicht bijna een fluwelen handschoen aantrekken. Dat is niet waar oom Ferry de 911 voor ontworpen had. Logisch dat een hoop lui verder kijken. Als je ze naast elkaar legt, is het echter een hele leuke vergelijking.

Neem eens een 911S uit eind zestiger jaren of deze 911S uit begintijd der G-model. Chromen accenten, check. Leuk seventies interieur, check. 175PK?, check. 2.7 blok uit de fameuze RS, check. Verbeterde techniek, en men begint steeds meer fan te worden van mooie harmonica bumpertjes. Een absoluut lekker investeringsobject en zeg nu zelf, mooi rood is niet lelijk!

De onze? Ze verdient wat TLC voor de aankomende kilometers echter met een schuifdakje en heerlijke Fuchs-velgjes. 175 PK op de achterpootjes wat de eigenaar op een herfstochtend een grimas van oor tot oor beloofd. Een prachtige klassieker waarbij je je iets minder schuldig hoeft te voelen als ze een nachtje buitenstaat. Klaar voor een nieuw baasje met gladde zonnebril. Kom je snel langs voor een proefritje?

The new Porsche; born out of racing championships. – Porsche 1975

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.