Land Rover Defender 90 Tophat

prijs
1986
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1986
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
January 1, 1986
Kleur
Giallo Modena
Interieur
Zwart
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

A Tophat speaks louder than words.

De Land Rover Defender. Een auto die synoniem stond voor snorkels, bull bars, lieren, loopgraven en de savanne in Afrika. Tegenwoordig heeft de gemiddeld Nederlandse Defender het wat makkelijker. De steilste helling is de brug van de Prinsengracht en offroad door het zandpaadje naar paardrijles is ook wel heel wat, Boudewijn! Maar ach, de Defender is en blijft, praktische overwegingen daargelaten, een icoon!

De vier- of vijfpit zelfontbranders lenen zich prima voor het kruipen door modder en op lage toeren veel kracht leveren. Het nadeel is dat 100 km/h bereiken minder vlot gaat dan de gemiddelde baardgroei en dat ze de wegligging hadden van een tiener die voor het eerst na de Corona crisis de kroeg uit loopt. Tophat heeft het Defender icoon de ‘AMG-tjes en SVR’ren’ doen lachen met kiespijn. Hoe? Een LS3, hot-cammed, gekoppeld aan een Tremec 6 bak, ademend door een opmaat gemaakt uitlaatsysteem met klep, uiteraard. Nodig? Neuh. Leuk? Gadverdamme wat goed!

En nou kan je tegenwoordig aardig kruisjes zetten bij bijvoorbeeld Designo van de G, maar niets kan tippen aan de Top(hat). Onze Land Rover Defender 90 Tophat: Modena-Ferrari geel, 90 pickup die bij de eerste zomerse perikelen graag topless gaat. Achterin? Gewoon 6 persoons op kenteken, dus de bankjes kunnen worden ingebouwd. Of liever je surfplank; Voor in Bloomingdale of het crouwdsurfen over de spotters op de Brink in Laren! Zien we je snel?

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.