Jaguar E-Type S2 FHC

prijs
1970
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1970
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
February 28, 1970
Kleur
Pale Primrose Yellow
Interieur
Zwart
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

Nobody’s pussycat. – Jaguar E-type
De tijd dat mensen nog vol trots zonder beugel lachte, en dat je je docenten nog in de maling kon houden met een briefje van je ouders.

Dit was de tijd dat legendes geboren werden, Keith Richards, Martin Luther King, en de Jaguar E-type mag natuurlijk in dat rijtje der grootheden niet ontbreken.

Volgens Enzo Ferrari, tot groot ongenoegen van andere stijl iconen, de mooiste auto ooit gemaakt. Een beest met exotische vormen van Brits grandeur. De 4.2 liter grote zes-in-lijn als kloppend hart van de zwarte katachtige klinkt als geen ander. Een agressieve snerp en tóch stijlvol. Die van ons is van de tweede serie, die ten opzichte van de Series 1 vooral wat meer comfort kreeg. Daarnaast was de auto wat betrouwbaarder door grotere radiateur en twee elektrische fans. De koplampen kregen dit keer sluitende glazen (scheelt condens), de bumper sloot beter aan op de body en de koeling en remmen kregen ook een flinke upgrade.Die van ons is wederom speciaal. Net volledig gerestaureerd, en god wat staat ze er knap bij. Alles is uit elkaar geweest en kosten noch moeite zijn gespaard om Engels historie in glorie te herstellen.

Het resultaat is een prachtige E-type 4.2 FHC series 2 in het betoverende Pale Primrose Yellow.

Het spuitwerk is prachtig en je kunt je snorharen tellen in het chroomwerk. Technisch is ze klaar voor vele rally’s en lange plezierritten.

Nu nog een nieuw baasje die er met dezelfde precisie voor zorgt.

Heb jij zin om bijzonder chique rond te toeren in ’s werelds grootste iconen?

The E-type, a creature of fire and spirit, whose every movement is pure poetry. – E-type 4.2 FHC Series 2

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.