Cadillac Type V-63 Open Tourer

prijs
1924
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
1924
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
January 1, 1924
Kleur
Donker blauw
Interieur
Cognac
Transmissie
Handgeschakeld
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

-“The best of years, to make it yours” –

Bent u klaar om het trottoir te bezetten en de straten te domineren als een baas? Kijk dan niet verder dan deze Cadillac Type V-63 Open Tourer Car uit 1924! Met een strak en sexy donkerblauw lakwerk en zwarte spatborden, betekent deze auto Amerikaanse klasse. Echter deze elegantie is niet alleen van buiten te zien. Ze heeft veel vermogen met een monsterlijke 314ci L-kop V8-motor onder de kap die klaar staat voor veel soepele kilometers. Met een topsnelheid van 112km/u wil je ook niets anders dan dat.

Maar dat is nog niet alles, deze auto zit boordevol voorzieningen waardoor u zich de koning van de weg voelt. Houten spaakwielen? Check. Een bruine cabriokap voor het Nederlandse weer? Check. En met een ruime stoelconfiguratie voor acht personen kunt u uw team meenemen voor een comfortabele rit.

Dus wacht niet, pak deze vintage schoonheid vandaag nog aan en ervaar de sensatie van het rijden in een echte klassieker. Met een leeggewicht van ongeveer 2.270 kilo voelt u de ruwe kracht van dit beest wanneer u de worm- en sectorbesturing vastpakt en voelt hoe de cantilever-veren in de achterwielophanging de hobbels en bochten van de weg opvangen. En met een brandstofcapaciteit van 95 Liters heb je genoeg benzine voor je adrenaline-gevoede joyride. Dit is uw kans om een statement te maken op de weg – bent u klaar om de wereld te laten zien waar u van gemaakt bent?”

-“It’s one thing to hug corners. It’s another to leave them weak in the knees.”- Cadillac.

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.