Bentley Continental GT Speed W12

prijs
2013
bouwjaar
kilometerstand
No items found.
No items found.

Specificaties

Bouwjaar
2013
Prijs
Kilometerstand
Vermogen
Datum Deel I
April 18, 2013
Kleur
Beluga Black
Interieur
Zwart Quilted
Transmissie
Automaat
BTW verrekenbaar
Nee

Het verhaal achter deze collectible...

-I be riding gently in my Bentleys, while you keep switching lanes –

Voortbouwend op het succes van de eerste generatie onthulde Bentley in 2012 de tweede generatie van de GT Speed. Deze nieuwe versie verbeterde de prestaties en luxe van zijn voorganger nog verder. Onder de motorkap kreeg de 2013 GT Speed een verbeterde 6,0-liter W12-motor met dubbele turbo, goed voor een verbluffende 625 pk en 590 lb-ft koppel. Ook werd de achttrapsautomaat geïntroduceerd voor meer efficiëntie en soepeler schakelen. De acceleratie was nog indrukwekkender: de GT Speed sprint in slechts 4 seconden van 0 naar 100 km/u en was daarmee de snelste Bentley uit die tijd.Helemaal in sportstand ruilt het blok zijn elegante karakter in voor de Britse polo paarden die strijden voor het beslissende punt.

De Bentley GT Speed is altijd een belichaming geweest van uitmuntend vakmanschap en aandacht voor detail. Het strakke en gespierde exterieur ontwerp combineert krachtige lijnen met elegante rondingen. Laat dit even op u inwerken.

Het interieur is een heiligdom van luxe, met handgemaakt leder, houtfineer en hoogwaardige materialen die elk oppervlak sierd. Bij instap komen de vernuftige lederen aroma’s u reikhalzend tegemoet.

Onze Britse schoonheid staat er weer precies zoals je hem wil hebben. Geleverd in de autovriendelijke Bondsrepubliek Duitsland. Na een jaar al genoeg gekregen van de Duitse alpenwegen en langgestrekte autobahn. Na aankomst in Nederland altijd onderhouden en verzorgd door de Bentley specialisten. Uitgerust in het Beluga Black met een zwart leren Quilted interieur. Gelukkig spreekt het karakter van deze GT Speed u direct met meer dan genoeg Britse flair aan.

Benieuwd geworden naar dit exemplaar? Wij komen graag met u in contact!

“Times change, quality is constant”- Bentley

Neem contact op

Stel hier je vraag en we komen direct bij je terug

Bedankt! Je bericht is in goede orde ontvangen!
Oeps, er ging iets mis tijdens het versturen van het bericht...
Kom direct in gesprek!
Begin Whatsapp bericht
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.